prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.)
Rad nije dostupan
disertacija
Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.)
doktorska disertacija

Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za histologiju i embriologiju

Citirajte ovaj rad

Tomac, J. (1996). Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.) : doktorska disertacija (Disertacija). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:447198

Tomac, Jelena. "Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.) : doktorska disertacija." Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 1996. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:447198

Tomac, Jelena. "Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.) : doktorska disertacija." Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 1996. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:447198

Tomac, J. (1996). 'Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.) : doktorska disertacija', Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:447198

Tomac J. Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.) : doktorska disertacija [Disertacija]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 1996 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:447198

J. Tomac, "Utjecaj subletalne koncentracije fenola u vodi na enzimatske sustave jetre šarana (Cyprinus carpio L.) : doktorska disertacija", Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 1996. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:447198

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.