pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn fthm:4446,thesis,"Analiza enogastronomskog turizma Krapinsko-zagorske županije","Ptiček, Elena",,,,,,,, fthm:4421,thesis,"Ekološka osviještenost u gastronomiji","Pavličić, Lucija",,,,,,,, fthm:4706,thesis,"Istraživanje enogastronomskih preferencija turista na temelju recenzija gostiju","Sorgarello, Klaudia",,,,,,,, fthm:4349,thesis,"Potencijali razvoja vinskog turizma u Slavoniji i Baranji","Jugović, Mateja",,,,,,,, fthm:4609,thesis,"Uloga piva u enogastronomskoj ponudi","Klapan, Domagoj",,,,,,,, fthm:4781,thesis,"Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske","Pleić, Elena",,,,,,,, fthm:3970,thesis,"Vina u enogastronomskoj ponudi Kvarnera","Kraljiček, Josip",,,,,,,, fthm:3808,thesis,"Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj","Tuliak, Toni",,,,,,,, fthm:3791,thesis,"Analiza zastupljenosti Kvarnerskih vina u ugostiteljskoj ponudi","Žužić, Josip",,,,,,,, fthm:3793,thesis,"Enogastronomski identitet Slovenije u turističkoj ponudi","Antolović, Laura",,,,,,,, fthm:3801,thesis,"Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija","Binaj, Arlinda",,,,,,,, fthm:3730,thesis,"Valorizacija enogastronomske ponude Baranje","Nikić, Lucija",,,,,,,, fthm:3778,thesis,"Valorizacija grada Dubrovnika kao enogastronomske destinacije","Perušina, Ivana",,,,,,,, fthm:3943,thesis,"Utjecaj enogastronomije na razvoj ruralnog turizma Istre","Rapaić, Nikola",,,,,,,, fthm:4164,thesis,"Brendiranje enogastronomskog proizvoda u turizmu","Butković, Antonela",,,,,,,, fthm:4238,thesis,"Gastronomska iskustva kao ključni element razvoja turističke destinacije","Varljen, Emma Nicole",,,,,,,, fthm:4135,thesis,"Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre","Družetić, Lara",,,,,,,, fthm:4313,thesis,"Uloga enogastronomije u brendiranju turitičkih destinacija","Kačinari, Simona",,,,,,,, fthm:4167,thesis,"Vinski turizam u funkciji oblikovanja turističke ponude Dalmacije","Dilber, Nela",,,,,,,, fthm:4234,thesis,"Enogastronomija u Italiji","Jambrović, Jelena",,,,,,,, fthm:4000,thesis,"Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi","Šoštarić, Lucija",,,,,,,, fthm:4030,thesis,"Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja","Suknaić, Tea",,,,,,,, fthm:4210,thesis,"Azijska ulična hrana kao turistička atrakcija","Simon, Ana",,,,,,,, fthm:4367,thesis,"Potencijali razvoja enogastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj","Lopatić, Dora",,,,,,,, fthm:4019,thesis,"Razvoj održivog vinskog turizma u Istri","Križanac, Marin",,,,,,,, fthm:4314,thesis,"Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj","Lunko, Katarina",,,,,,,, fthm:4363,thesis,"Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude","Kasap, Kristina",,,,,,,, fthm:4310,thesis,"Francuska gastronomija i lokalni razvoj","Zlomislić, Graciela",,,,,,,, fthm:4033,thesis,"Obveznice na hrvatskom tržištu","Vizintin, Leona",,,,,,,, fthm:3161,thesis,"Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera","Šneler, Iva",,,,,,,, fthm:3167,thesis,"Obilježja i razvoj vinskog turizma u svijetu","Vidović, Marin",,,,,,,, fthm:2866,thesis,"Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj","Bilušić, Ivana",,,,,,,, fthm:2999,thesis,"Enogastronomija Baranje: potencijali razvoja i brendiranje","Hlapčić, Branimir",,,,,,,, fthm:3370,thesis,"Gastronomija Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi","Kapusta, Valentina",,,,,,,, fthm:2997,thesis,"Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita","Đirlić, Tina",,,,,,,, fthm:3166,thesis,"Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra","Radetić, Roberta",,,,,,,, fthm:3165,thesis,"Održivi razvoj vinskog turizma","Bilobrk, Peér",,,,,,,, fthm:2818,thesis,"Potencijal vinskog turizma u Hrvatskom zagorju","Mlakar, Ida",,,,,,,, fthm:2863,thesis,"Potencijali razvoja enogastronomije u Istri","Krznarić, Lucija",,,,,,,, fthm:2864,thesis,"Vinski turizam u regiji Champagne","Duvnjak, Lea",,,,,,,, fthm:2673,thesis,"Aspekti razvoja enofilskoga turizma u Republici Hrvatskoj","Janković, Karlo",,,,,,,, fthm:2688,thesis,"Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja","Hrženjak, Maja",,,,,,,, fthm:2604,thesis,"Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja","Brusić, Dinka",,,,,,,, fthm:2658,thesis,"Enogastronomija u turističkoj ponudi Dalmacije","Poljak, Luka",,,,,,,, fthm:2699,thesis,"Enogastronomska obilježja Hrvatskoga zagorja u funkciji stvaranja brenda","Hrček, Dijana",,,,,,,, fthm:2650,thesis,"Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi","Dorčić, Veronika",,,,,,,, fthm:2662,thesis,"Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju turizma","Šarić, Elena",,,,,,,, fthm:2702,thesis,"Kultura i pivska tradicija u svijetu","Ortović, Karlo",,,,,,,, fthm:2698,thesis,"Razvoj vinskoga turizma u Hrvatskom zagorju","Filipaj, Jelena",,,,,,,, fthm:2625,thesis,"Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske destinacije","Martinov, Ana",,,,,,,, fthm:2657,thesis,"Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske","Pizerak, Sanja",,,,,,,, fthm:2667,thesis,"Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije","Velić, Hanna",,,,,,,, svkri:3663,dissertation,"Strategijski pristup inovacijskim procesima korporativnog upravljanja u hotelskim poduzećima","Mikinac, Krešimir",,,,,,,,